webdesign

Simpel

Afleiding is funest. Hou het simpel. Jouw bezoeker moet jouw bericht binnen krijgen en dat is het belangrijkste. Lange loading times en variërende lay-outs leiden af en daarmee verlies jij de aandacht van je bezoeker. Jij wilt jouw bezoeker op jouw pagina houden, elke mogelijkheid om weg te gaan moet je elimineren. Zo krijg je meer tijd om jouw klant over te halen. Hoe doe je dat? Wat zijn de do’s en de don’ts? Wat is te lastig en wat kan eenvoudiger? Laat JAMIBO je hierin adviseren!


creatief

Zorg dat je opvalt en kom met iets speciaals. Jij wilt namelijk de aandacht trekken van je bezoeker. Je wilt dat ze blijven hangen door iets unieks. Wanneer jij authentisch bent, val je op in de massa en zal je bericht ook na het bezoek blijven hangen. Een conversie na een eerste bezoek is zeldzaam. Gebruik je creatieve brein, zo maak jij jezelf bijzonder en trek je de aandacht naar je toe. Ben je niet creatief? Weet je niet waar je moet beginnen? Of waar je op moet letten? Geen paniek, door een professionele benadering creëert JAMIBO creatieve oplossingen die gemaakt zijn met oog op resultaat.

ORIGINEEL.

De buurman doet het zo goed, misschien moet ik dat ook doen? Onzin, doe je eigen ding. Natuurlijk kan je je laten inspireren door succesverhalen. Maar geef er jouw eigen draai aan. Het imago van een copycat is dodelijk. Jij wilt toch ook trots zijn op wat jij hebt? Ga uit van je eigen kracht en creëer iets wat bij jou past. En hou tegelijk rekening met de valkuilen van webdesign. Weten waar je staat? Wat werkt en wat niet werkt? Laat ons met je meekijken en boek een consult. Wij geven je graag aan waar jij verbetering kunt boeken.