Projecten

AAAndacht

Full Service B2C Webshop Management

Voor woonwinkel AAAndacht bieden wij full service B2C webshop management aan. Dit houdt in dat wij de webshop beheren en onderhouden. Daarnaast verzorgen wij ondersteuning bij social media en beheren wij alle marketing. Dit bestaat uit Social Media Marketing, SEO, SEA en E-mail Marketing. Tevens hebben wij een volledige implementatie en koppeling verzorgt tussen de kassa en overige online verkoopkanalen zoals Bol.com en Amazon. Hiermee ontzorgen wij AAAndacht en kunnen zij zich focussen op inkoop en het adviseren van hun klanten.

Lief Label

B2C webshop en B2C & B2B marketing management

Voor sieraden groothandel Lief Label hebben wij een B2C webshop mogen bouwen. Daarnaast verzorgen wij de e-mail marketing voor de B2C markt. Voor de B2B markt verzorgen wij de complete verkoop welke alleen via de online kanalen verloopt. Denk hierbij aan dropshipment kanalen, affiliate- en e-mail marketing.

Paul van zeeland juweliers

B2C webshop

Paul van Zeeland juweliers is dé juwelier in de regio met een gevestigde naam bekend door het hele land. Online kon Paul van Zeeland juweliers zich verbeteren als het gaat om het uitstralen van de kwaliteit waarvoor zij bekend staan. Hierin mocht JAMIBO hen ondersteunen. Op basis van een Lightspeed E-Commerce platform, gekoppeld aan een voorraad en kassa systeem, heeft JAMIBO een nieuwe webshop opgeleverd. Door een nauwe samenwerking en een goede aanlevering van beeldmateriaal weerspiegelt de website van Paul van Zeeland juweliers perfect waar zij voor staan en wat zij kunnen. Waar JAMIBO voor kwaliteit gaat werkt JAMIBO graag met klanten die diezelfde visie hebben. En dat hebben ze bij Paul van Zeeland juweliers.

Sebastiaan Doyer photography

Nieuwe website

Om de passie en stijl waarmee Sebastiaan Doyer zijn werk uitvoert beter weer te geven was het tijd voor een nieuwe website. Door een strakke stijl is heel goed zichtbaar wat zijn klanten kunnen verwachten. Door een hele fijne samenwerking is er zo’n mooi resultaat tot stand gekomen.

Nicky Koopmans fotografie

Nieuwe website

Voor de start als professioneel fotograaf was Nicky Koopmans op zoek naar een website waar haal verhaal en werk goed naar voren komt. JAMIBO heeft met trots een website mogen realiseren met de looks die men verwacht anno 2020. Ben jij op zoek naar een hoge kwaliteit foto’s van dierbare momenten en in het bijzonder van paarden of andere dieren? Bekijk dan snel de nieuwe website van Nicky Koopmans Fotografie door op de afbeelding te klikken.